Evaluatie

Voorlopige Evaluatie punten Anne:

-Foldershare en Wikidot geniale manieren om workflow in de groep te beheren. Google desktop met notes en todo list is ook handig.
-Heel veel persoonlijke denksporen laten liggen.
-Gemiste kans; leraren en onderzoekers niet kwantitatief onderzocht.
-Veel geleerd in groepsproces; mijn slechte punten herken ik nu duidelijk. Mijn goede punten zijn ook bevestigd dus dat sterkt me in komende projecten. Ik kan nu heel goed herkennen wanneer het misgaat, en weet ook hoe ik van begin af aan de groep kan stimuleren. Van begin af aan moet de flow erin blijven! Dat is dit project misschien niet gebeurd maar ja achteraf kijk je een koe in de kont.
- Toch te vaak vergaderd waardoor werklust afnam en daardoor niet veel is gedocumenteerd.
- Toch een goede start als je kijkt naar de prestaties van het vorige jaar. Ik heb de draad opgepakt en heb weer zin om in de overgebleven 1,5 jaar te knallen. Ik weet nog steeds geen def. richting maar ben me bewust dat het leerproces na mijn opleiding niet stopt dus dat komt wel goed, ook al heb ik na de opleiding niet alle multimedia skills die ik wel wil hebben. Het wordt tijd om te gaan werken.
- We hebben niet alle gebieden geanalyseerd die we hadden moeten analyseren; Ervarings gericht onderwijs, Hoe doet men dit in het buitenland, Hoe werkt het in de praktijk.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License